SAMSUN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KONFEDERASYONU | 0 212 321 54 55 | İLETİŞİM
04 Aralık 2017 Pazartesi | Haberler
Yazı Boyutu
SAMKON 3.OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇLARI VE GENEL BAŞKAN SEZGİN GÜMÜŞ'ÜN TEŞEKKÜRLERİ
12.11.2017 Tarihinde Yapılan Olağan Genel Kurul Sonuçları ve Genel Başkan Sezgin GÜMÜŞ'ün teşekkürleri.

12.11.2017 Tarihinde Kağıthane Yahya Kemal Spor Kompleksinde gerçekleştirilen 3.Olağan Genel Kurulda, 548 Oy kullanan delegenin %70 oranında oyunu ala mevcut başkan Sn.Sezgin GÜMÜŞ tekrar SAMKON Genel Başkanlığına seçilmiştir.

Sn.Gümüş, 3.Olağan Genel Kurul yapılması hakkında alınan yönetim kurulu kararı ile adaylık süresince basın ve sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalara karşın mevcut Genel Başkan olması ve Samsun'luların lideri, abisi ve kardeşi olarak birlik ve beraberliğin gözetilmesi hususlarına dikkat ettiği, yapıan atfı cürümlere karşı bir lider ve abi olarak gereken cevabın demokrasi ile sandıkta söyleneceğini ve yapılan oylamalar sonucu ezici bir çoğunlukla oyların %70 ile  yeniden genel başkanlık görevini üstlendiğini.

SAMSUN ve SAMKON'a gönül vermiş hemşehrilerimizin teveccühü ile ilk yönetim kurulu toplantısında yeni çalışmaları hakkında kıymetli hemşehrilerini bilgilendireceğini ve her daim bir lider, abi ve kardeşleri olarak yanlarında olacağını belirtmiştir.

SAMKON